Izvor:
29.03.2017 u 03:11
0

LJUBA ZAPRETILA BIVŠOJ DRUGARICI: Krunićeva neka mi se izvini javno ili ću dokazati o njoj i Dakiju…

Pored toga što je oštro demantovala bivšeg devera Srboljuba Subotića, kik-bokserka Ljuba Pantović progovorila je i o bivšoj drugarici iz najpoznatije vile "Parova" Jeleni Krunić.

Naime, go go igračica je za naš portal izjavila da je saznala da Ljuba ne radi treću smenu i da je na "socijalnoj nozi".

Ljuba nije ostala ravnodušna na Jelenine izjave, pa je za happytv.rs objasnila o čemu se zapravo radi.

Ku*čić je sklona izmišljanju, Daki se jeste čuo sa Mirkom, ali savet joj je da ne petlja njega u to. Ja i te kako imam pare, radim tri posla, ja sam to što jesam, veliki radnik i pare trošim konvencionalno. Ovde se poštuju titule koje ja imam. Svi znaju da ona nema ni dinara i čime se ona bavi jer nema novac. Radila je i neke polne radnje koje se karakterišu kao prostitucija.

Jelena je takođe rekla da su se ona i Aleksandra u par navrata svađale u ostavi i da svojoj ćerki, po izlasku iz vile, nije ostavila stvari.

– Cela priča je smešna, posebno to slušanje iz ostave, mi smo 24 sata nosili bubice. Jedino je bila svađa između mene i Aleksandre za cipele koje je ona bacala po kući što sam joj i zamerila. Razlog njenog ulaska je da zaradi neki dinar da bi vratila dugove, a to koga je molila po splavovima da radi i šta je nudila, i to možemo lako dokazati. Ja imam stalni posao u Švedskoj, imam gde da živim i baš mi je lepo. Čula sma da je Daki izjavio da sam ovde na socijali i da ne radim noćnu, a to mogu za dva minuta da dokažem, to je smešno. A nek razmisli ko je na socijali jer je on dobio otkaz pre nekih 20 dana jer ne poštuje poslodavce i novac. Jelenu pozdravlja Švedska koju može da gleda samo na prospektima i razglednicima. Pošto ona navodi Dakija, meša ga u priču preko njega ću sve dokazati, a to joj neće prijati. Bolje da se izvini javno.

Pošto je Jelena izjavila kako Ljuba ne šalje Aleksandri i unuci novac iz Švedske, Ljuba je i ovo prokomentarisala.

– I te kako izdržavam svoju ćerku i unuku. Danas sam im pustila 61.000, pre mesec dana 90.000 i nešto, brinem o svemu što njima treba, Aleksandra je sinoć to i spomenula, papiri su uvek tu i lako mogu to da dokažem, prema tome Ku*čić može samo da sanja novac koji moja ćerka dobija od mene. Ostavila sam torbu preko 10kg hrane, jako skupa kao što su bademi, lešnici, lanene pločice. Donela sam još jedan paket oko 30 kg plus voće i povrće. Čizme koje sam kupila i obula samo u emisiji, skinula sam i poslala ćerki zajedno sa haljinama i orhidejama, najskupljim cvećem. Ostala joj je cela torba mojih stvari, ima i kod Dalile mojih stvari. Daleko od toga da sam to odnela.

Bivša učesnica je kratko prokomentarisala scenu koju su njena ćerka i David imali u ranim jutarnjim satima.

Nisam gledala, iskreno bilo bi glupo da ih podržim, kad svi znaju da takvo ponašanje to ne odobravam i ne podržavam, a ako se desi, neka se desi negde gde se ne vidi. Smatram da intimu treba sačuvati od drugih posebno jer je ona isturena iz rijalitija zbog svakog svog poteza, a i sad su na tapetu zbog ulaska Srboljuba. To ne mogu da podržim, ali njihovu vezu podržavam.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter