Izvor:
29.03.2017 u 19:46
0

DAVID UZVRAĆA UDARAC: Posle uvreda iz ČABARKAPINOG PISMA usledilo je nešto što niko nije očekivao!

David Dragojević u ekskluzivnom intervjuu za happytv.rs otkrio je šta on misli o Srboljubu Subotiću i da li će ono što je on ispričao o Aleksandri promeniti njegovo mišljenje o njoj, kao i da li će to uticati na njihov odnos.

– Ne podržavam da kao stric uđe u rijaliti i blati Aleksandru, ma kakav god odnos imali, ipak su to porodični problemi koji se ne rešavaju ovde. Kada je ušao rekao je da voli Aleksandru a posle par minuta postavljao joj je ružna pitanja kao najgorem neprijatelju. Takve stvari samo mogu da jačaju naš odnos. Moje mišljenje o Aleksandri je mnogo lepo, uvek ću je podržavati u svemu jer je prošla svašta u životu, a ima samo dvadeset godina. Za Aleksandru ću uvek biti tu kao momak drug i prijatelj.

Takođe je odgovorio na veoma škakljiva pitanja poput onoga da li mu je neprijatno posle seksa sa Aleksandrom pred kamerama, s obzirom da je njena majka Ljuba izjavila da ne podržava takve postupke pred kamerama.

– Mogu vam reći da mi je baš neprijatno jer Ljubu mnogo poštujem i znam da ne podržava na to. Jednostavno su nas ponele strasti, i eto, desilo se. Ja Aleksandru gledam na jako lep način, ona je moja devojka sa kojom želim da budem i napolju, kada izađemo. Tako da se to naše vođenje ljubavi ne mora prezentovati kao nešto ružno.

Osvrnuli smo se i na Čabarkapu pa je David prokomentarisao da li misli da je Čabarkapa ljubomoran na njega, kao i to da li veruje u priču da je Aleksandra zaljubljena u njena, s obzirom da i fizički liče.

– Ne volim da komentarišem ljude koje ne poznajem, ali posle onih "komplimenata" sinoć u pismu, moram da kažem da jeste. Iz priče vidim da smo dva sveta i izgleda da se Aleksandri više sviđa ovaj svet i uopšte više ne želim da komentarišem dotičnog. Ne verujem u priče, verujem samo sebi i svojim osećanjima, tako da nije zaljubljena u njega. Mi imamo fantastičan odnos i zajedno smo 24h tako da bi osetio da nešto gaji prema njemu.

David je takođe odgovorio na to šta misli o tome kako bi njegovi drugovi napolju prihvatili Aleksandru.

– Moji drugovi podržavaju sve što ja radim i znam da podržavaju mene i nju. Oni vide koliko prijamo jedno drugom i voleli bi da ostane tako i kada izađemo, jer znaju da se teško zaljubljujem.

happytv.rs
foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter