Izvor:
30.03.2017 u 14:17
0

KO ĆE POBEDITI NA IZBORIMA U VILI? Ovo su predsednički kandidati! (FOTO)

Kako su predsednički izbori u Srbiji u toku, učesnici šou programa "Parovi" su rešili da u svojoj luksuznoj vili u Zemunu organizuju izbore na kojima će se birati predsednik vile.

Četiri predsedničkih kandidata koji će se boriti za ovo mesto su Nikola Strahinić, Aleksandra Subotić, Srboljub Subotić i Milutin Radosavljević Mili.

Oni su već osnovali svoje stranke, a članovi se polako ređaju.

Uz Nikolu Strahinića je Dalila Mujić, dok Aleksandru Subotić podržavaju Mirjana Praizović, David Dragojević i Gordana Komnen.

Milutin nema podršku pored sebe, međutim to mu ne smeta da se bori stoički i da iznosi program za koji se zalaže.

Srboljub je za kratko vreme pridobio veliki broj fanova i glasača, a ko će biti predsednik vile zavisi samo od glasova na društvenoj mreži Fejsbuk.

Stoga, pozivamo sve fanove da glasaju na Fejsbuku jer će učesnik sa najviše glasova zauzeti mesto predsednika vile.

Pratite nas na happytv.rs.
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter