Izvor:
30.03.2017 u 17:40
0

DAVIDOVA MAJKA PORUČILA SNAJKI: Čabarkapa nije opasan po nas, a Srboljub nije smeo da…

Marina Dragojević, majka učesnika šou programa "Parovi" Davida Dragojevića, ekskluzivno za happytv.rs prokomentarisala je ljubavnu vezu svog sina sa Aleksandrom Subotić, njegovo učešće u najpopularnijem rijaliti programu, ali i ulazak novog takmičara Srboljuba Subotića, Aleksandrinog strica.

Marina je kratko prokomentarisala Davidov i Aleksandrin seks koji se desio pre dva dana u ranim jutarnjim časovima.

Ne znam šta bih vam tu rekla, oni su mladi, zatvoreni su tu, hormoni rade. Deca kao deca, nisam tada gledala, verovatno sam radila – rekla je ona.

Marina je istakla da joj se ne dopada Srboljubov ulazak u vilu "Parova".

Smatram da on nema šta tu da traži, on i Aleksandra treba svoje račune da završavaju van kuće. Jeste da je on prošao sva pitanja na poligrafu, ali nekako mu ne verujem. Aleksandra je mlada i još uvek je, ništa se bitno nije promenilo moje mišljenje o njoj nakon što joj je ušao stric – bila je iskrena Marina.

Ona je takođe dodala da ne želi da se meša u vezu svog sina i da će ga podržati šta god da se desi nakon "Parova".

Slušajte, oni su mladi, ja ne mogu da kažem šta će se desiti posle rijalitija. Šta god da se desi, neću se mešati, Aleksandra je devojka koja nije mogla da bira sudbinu, ona ima dete, to je velika odgovornost, ali im ipak ono ne predstavlja problem da ostvare ono što žele. Samo kažem da je dete malo i da je velika odgovornost.

Davidova majka je otkrila kojeg takmičara smatra pravim prijateljem svog sina.

Od prvog momenta i početka to je Nikola Lakić, on je uvek bi otu za njega. Tu je i Ploća, on je dobar momak, malo samo skače, ali i Joca Gambino je dobar. Milija smo svi obožavali, meni je on zanimljiv beskrajno, međutim okrneuo se malo. Ima dozu humora, ali okrenuo se kao onaj petao što stoji na krovu i što se okreće – završila je ona.

Marina Dragojević je takođe objasnila da se njena porodica ne plaši Aleksandra Čabarkape jer ga ne posmatraju kao kriminalca.

– To je više napravljena priča. Nije on opasan po nas i nije on neki kriminalac niti žestok momak kao što se predstavlja.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter