Izvor:
06.04.2017 u 05:33
0

NAPOKON OTKRIO: Učesnik priznao šta stvarno oseća prema Dalili Mujić! (foto)

Večeras u najgledanijem rijalitiju u regionu atmosfera je potpuno uzavrela, zahvaljujući fenomenalnom bendu u emisiji "Poželi pesmu".

Koncept emisije od večeras je promjenjen, te će najuporniji gledaoci Happy televizije imati priliku da se uključe uživo u program i poruče muzičku želju.

Međutim, Voditeljka Anđela Lakićević napravila je kratak predah kako bi upitala Jocu Gambina šta se tačno dešava između njega i Dalile Mujić.

Joca je odmah pocrveneo i time odmah pokazao kako reaguje na pomen Dalilinog imena.

– Ništa. Dalila i ja imamo naviku da se provociramo. Naime, ona je menipokazala srednji prst, a ja nju izazivao jezikom – rekao je Joca, a voditeljka je odmah zamolila Gambina da opet demonstrira, što je on i uradio.

Iako svi u vili tvrde da Joca Gambino potajno gaji emocije prema Mujićevoj, on za sada to samo pokazuje gestikulacijom.

Ostanite uz happytv.rs da saznate sve detalje iz večerašnje emisije "Poželi pesmu".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter