Izvor:
06.04.2017 u 07:00
0

PREPUKLA OD TUGE: Pogledajte šta je žestoko rasplakalo lepu učesnicu „Parova“! (foto)

Večeras u najgledanijem rijalitiju u regionu atmosfera je potpuno uzavrela, zahvaljujući fenomenalnom bendu u emisiji "Poželi pesmu".

Međutim i pored pregršt dobrog provoda, emocije su neizostavan deo svake večeri u "Parovima", a toga nije izostalo ni večeras.

Tako se i lepa učesnica Mirela noćas rasplakala uz tužnu pesmu "Otkad sam se u tebe zaljubila" Dragane Mirković.

Očigledno je da je da je učesnica nesrećno zaljubljena, te večeras nije mogla da sakrije ljubavne muke. Svakako, nadam se da to neće remetiti takmičarku da se u rijalitiju "Parovi" prikaže u najboljem svetlu. Mireli su odmah zagrljaj utehe ponudili Nikola Lakić i Branka Okuka, koji su je na kratko oraspoložili.

Ostanite uz happytv.rs da saznate sve detalje iz večerašnje emisije "Poželi pesmu".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter