Izvor:
06.04.2017 u 14:56
0

„PAROVI“ TEK SADA POČINJU: Mladen obnovio vezu sa bivšom u tajnoj sobi, pa mu kao ZNAK POMIRENJA ostavila modricu na ruci?! (FOTO)

Sinoć je prošla još jedna muzička emisija "Poželi pesmu", a izgleda da su se učesnici sjajno proveli, a posebno crnogorski zavodnik Mladen Vuletić koji nije časio časao, te se odmah dohvatio bivše – Branke Okuke!

Naime, iako je Branka za happytv.rs izjavila da sa Vuletićem nije imala ništa, Mladen je ipak na svom profilu na Fejsbuku postavljao fotografije sa njom ispod kojih je pisao da mu je devojka.

No, izgleda da su sinoć rešili da se malo podsete druženja, pa su jedan deo večeri igrali zajedno.

Oni su uživali uz muziku i alkohol, a s vremena na vreme su se grlili. Primetno je da Mladen na levoj ruci ima novu modricu, a kako je poznato da mu je ovakve pečate ostavljala Dalila dok su bili u vezi, postavlja se pitanje – da li je ona ugrizla Mladena ili možda Branka?

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter