Izvor:
06.04.2017 u 17:39
0

DAVIDOV OČUH BIO HAPŠEN ZBOG PRODAJE DROGE! (VIDEO)

Najpoznatiju kuću u Srbiji, vilu "Parova" u Zemunu juče je posetio Davidov očuh kontroverzni Predrag Opačić zvani "Mungos", brat pokojnog Nenada Opačića, nekadašnjeg šefa Veterničkog klana.

Poznato je da mlađana Aleksandra Subotić Davidova devojka i učesnica "Parova", ima dete sa kontroverznim Aleksandrom Čabarkapom, koji se trenutno nalazi na odsluženju kazne u beogradskom CZ-u.

Opačiću ne smeta što devojka njegovog posinka (Aleksandra) ima dete sa Čabarkapom i on podržava tu vezu.

Da podsetimo, Predrag Opačić Mungos izdržavao je zatvorsku kaznu zbog otmice i pokušaja ubistva, a bio je i hapšen u okviru akcije „Morava” 2009. godine sa velikom količinom falsifikovanog novca, prema saznanjima jednog dnevnog lista.

Za Predraga Opačića se, kako su tvrdili u policiji, sumnjalo da je jedan od najkrupnijih dilera koji je uhapšen u akciji „Morava”, u okviru koje je privedeno više od 500 ljudi širom Srbije, a zadržano 93.

HappyTv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter