Izvor:
26.05.2016 u 15:33
0

EMOTIVNA ISPOVEST VESNE RIVAS: Majka mi je jako ZAMERILA što sam u VILI pokazala…

Vesna Rivas

U toku ,,Jutarnje kafice'' sa majstorom Kurblom i Avom, Vesna je odlučila da ispriča za šta se kaje u životu.

Majka mi je premininula, a jedno mi je žao što je videla za života. U vili sam pokazala nešto što nisam ni znala da posedujem. Koliko sam se nervirala i slobodno mogu da kažem ponašala i samoj sebi neshvatljivo. Gasttozz je iz mene izvukao ono najgore. Žao mi je što je doživela da to vidi i to mi je zamerila. Nikada sebi neću dozvoliti da se ponovi opet takvo ponašanje – rekla je Vesna.

Inače posle dužeg vremena Vesna i Zmaj su izgladili odnose i Vesna je najavila da će njeno učešće u budućem periodu biti proračunato, kada je u pitanju lepo ponašanje.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter