Izvor:
09.04.2017 u 04:14
0

Radiša je otvorio dečije sanduke, a onda je usledio šok: JEDNO DETE JE BILO CRNO I ROMSKE NACIONALNOSTI, A DRUGO PLAVO!

Učesnici pete sezone najglednaijeg rijalitija "Parovi", večeras učestvuju u novoj emisiji "TAJNE DNK", u kojoj ćete čuti veoma potresnu priču Radiše Pavlović i Milanke Momčilović.

Radiša je ispričao šta mu se desilo kada je odmah nakon prođaja otišao kod supruge u bolnicu i kakav šok je tada nastupio za njega. Posle preuzimanja tela, on je otvorio sanduke, a onda nije mogao da veruje šta vidi.

Oni su rekli da imam pravo da preuzmem telo svoje dece. Ja sam uspeo da preuzmem telo dva deteta sa gomile od 40 dece. Izašli su mi u susret ali uz uslov da ja odem da prijavim i rođenje i smrt dece. Tada nisam ništa sumnjao, samo mi je bilo stalo da preuzmem tela svoje dece. Otvorili su mi fioke, u svakoj se nalazi po 2 deteta. Ja sam prihvatio decu u sandučić, misleći da su to moja deca. Doneo sam decu kući, otvorili smo sandučiće, a onda je usledio šok. Jedno dete je bilo crno, romske nacionalnosti, a drugo plavkasto. Jedno je imalo 1,5 kilograma a drugo 1,6 – rekao je Radiša.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter