Izvor:
09.04.2017 u 05:11
0

Moje razgovore je prisluškivala služba: PRIJATELJ MI JE REKAO DA JE NAJBOLJE ZA MOJU BEZBEDNOST DA PRESTANEM DA ISTRAŽUJEM!

Učesnici pete sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi", imaju priliku da čuju veoma potresnu priču Radiše Pavlovića i Milanke Momčilović.

Radiša i njegova supruga su proživeli pravi pakao nakon njenog porođaja.

Rečeno im je da su njihova deca preminula na porođaju, nakon toga im data tela druge dece, a onda je Radiša rešio da sve to ispita i sazna pravu istinu.

Nakon mog razgovora sa ginekologom koji je spasao moju suprugu i koji mi je rekao da ću pronaći decu živu, njemu je smeštena afera, a mene je počela da prati služba. Oni su pratili sve moje razgovore, a onda mi se javio i jedan moj prijatelj. On mi je rekao da je za moju bezbednost najbolje da se mlao ohladim i prestanem da istražujem, što sam ja morao i da učinim – otkrio je Radiša.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter