Izvor:
09.04.2017 u 06:02
0

TRAŽILA SAM OBDUKCIJU A ONDA DOŽIVELA ŠOK: Patolog mi je rekao da je dete spaljeno!

Učesnici pete sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" trenutno su u novoj emisiji "TAJNE DNK" gde slušaju potresne ispovesti Radiše Pavlovića i Milanke Momčilović.

Milinka je ispričala kako je prošao njen porođaj, da joj je rečeno da je dete tri dana pre toga preminulo u njoj, i da je dete spaljeno odmah nakon porođaja.

Rečeno mi je da je dete tri dana pre porođaja umrlo i da će me poroditi kako bi ga izvadili. Kada je moja porodica došla u posetu, rekli su im da se bore za moj život, mama mi je pala u nesvest, a ja nisam imala ni jedan problem. Nakon toga sam non stop tražila da vidim svoje dete, na šta mi je patolog rekao da je dete već spaljeno, jer se to tako radi. I pored toga sam tražila da se uradi obdukcija, nisam želela da odustane. 2002. godine dobijam odgovor gde mi je rečeno da je obdukcija urađena u februaru 1999. godine, a ne u julu kako mi je rečeno u bolnici – ispričala je Milanka.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter