Izvor:
09.04.2017 u 06:27
0

POTRESNA PRIČA: Milanka je pored gubitka svog deteta na isti način izgubila i brata!

Milanka Momčilović, ispričala je večeras učesnicima pete sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" u novoj emisiji "TAJNE DNK" veoma potresnu priču i situaciju kroz koju je prošla tokom porođaja.

Naime, njoj je rečeno da joj je dete preminulo tri dana posle porođaja, ali je ona odlučila da krene u istragu i sazna šta se tu zaista desilo.

Pored toga, svima u porodici je bila sumnjiva i smrt njenog brata na porođaju, što je takođe istražila.

Moja pokojna mama rađa mrtvu bebu. Urađena je obdukcija moga brata, gde nalazim posle u protokolu da se nalazi još jedna mrtva beba sa potpuno identičnim opisom i podatcima. Meni su iz porodice rekli da proverim to za brata, jer im je prilikom porođaja mame javljeno da je dete živo rođeno. Moj pokojni brat je rođen sa 2,9 kilograma, a na obdukciji piše da ima 3,2 kilograma. On je upisan u knjigu živih a nije u knjigu mrtvih, i piše da on ima državljanstvo – rekla je Milanka.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter