Izvor:
10.04.2017 u 17:59
0

NE PRESTAJE DA ŠOKIRA JAVNOST: Dalila se skinula zbog Mladena, a onda je Rivasova žestoko isprozivala za usluge koje je pružala u Švajcarskoj! (FOTO 18+)

Bosanska starleta Dalila Mujić ne prestaje da šokira javnost svojim ponašanjem u zabavno – humorističkom programu "Parovi"!

Ona je u jutarnji program sa komšinicom Zagom, iako nije bio u lajvu, došla u crnim gaćama i crnom brushalteru, a potom je takva izašla u dvorište. Ona se žestoko posvađala sa Vesnom Rivas koja nije birala reči.

Radila si kao poslovna pratnja, kod Dalile se pušenje naplaćuje od 20 do 50 evra, šutnuli su te iz Švajcarske jer si ružna, pa si ovde došla da zaradiš za plastičnu operaciju – vikala je Vesna.

Vila i dvorište su toliko odzvanjali, da se Dalilina odbrana nije čula.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter