parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

DAVIDOVA MAJKA OTVORENO ZA HAPPYTV.RS: Ako je Aleksandra to zaista uradila Davidu, želim odmah da...

 

Biljana Dragojević, majka učesnika šou programa "Parovi" Davida Dragojevića, ekskluzivno za happytv.rs prokomentarisala je sinoćnu situaciju u luksuznoj vili između njenog sina i Aleksandre Subotić.

Ona je rekla da joj je totalno neshvatljivo Dalilino sinoćno ponašanje.

- Iskreno, nisam gledala sinoć, ne znam šta se to desilo, i da je Aleksandra bila sa Mladenom, to je bilo pre, svako ima pravo. Mislim da oni sada imaju prijateljski odnos, ništa više. Tako to gledam na njih dvoje. Ona s enjemu više obradovala, to je tačno, ali ne u tom smislu, nego ga je videla kao svoju podršku jer su ipak zajedno učestvovali u jednom rijalitiju. Ona je psihički jaka, tu nema šta, ali ipak joj je u nekim trenucima teško i videla je Mladena kao podršku. Mnogi kažu da ona ne ume da sek ontroliše, to je možda i tačno, mlada je. Svakako, Mladena stvarno vidi samo kao druga.

Pitali smo Biljanu za pisma koje je Aleksandra slala Aleksandru Čabarkapi u zatvoru.
 

- Ne znam šta bih vam rekla, želim da vidim poligraf, pa ćemo videti šta će biti. Ako se dopisivala sa Čabarkapom dok je bila u vezi sa Davidom, to nije u redu. Međutim, iako jesu, mislim da su to bile neke stvari oko njihove ćerke, ipak će ih ona povezivati ceo život i to je normalno. Podržavam ih, svom sinu ću uvek dati podršku, neću da se mešam, šta god da uradi, tu sam - bila je jasna ona.

 

Praite nas na happytv.rs.

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost