Izvor:
10.04.2017 u 19:53
0

INTERVJU SA ALEKSANDROM SUBOTIĆ: Dalila će zaskočiti Davida kako bi me uništila!

  1. Da li ste ti i David raskinuli?

– Ja i David nismo i nećemo raskinuti, svet na glavačke da se okrene jer smo se zaista zavoleli i zaista nam je stalo jedno do drugog. Svi su protiv nas, u poslednje vreme su isto tako počele da se kopaju neke stvari o mojoj prošlosti (mislim na Mladena) i na trenutak sam se uplašila da me ponovo prošlost ne zakopa, dosta je laži protiv nas upućeno ali ne damo se. Ja se ne kajem ni zbog čega što sam radila i sve mogu da istrpim ali mi je teško kada vidim Davida kako se potresa i iskreno srce mi se cepa zbog toga.

  1. Sinoć si plakala u dvorištu nakon što jeDalila skočila Davidu u naručje. Šta se tu zapravo dogodilo?

– Povredilo me je to što je David dozvolio da jedna osoba – koja mi želi zlo, koja me mnogo namučila, sa kojom sam i te kako u sukobu a koja ne bira sredstva da me nazlobi – da mu skoči na gornji stomak da budem fina i na sve to, on nju zagrli. Pokušava Davida da koristi kao oružje protiv mene, mislim i da bi pokušala da bude sa njim i da ima seks sa njim da bi me povredila. Koristi vezu, veru, prijatelje, momke, porodicu, ništa joj nije sveto, sa svim nabrojanim manipuliše. Svog dečka je prevarila i na sve to ga ubedila da je on nju iskoristio?! Kaže da joj je rijaliti upropastio odnos sa ocem, a ona pije i svakodnevno menja momke i upropaštava ga sama. Svoje „prijatelje“ je juče izvređala jer su joj rekli da nije prva.

  1. Da li je istina da te Nikola Ploća uhvatio za zadnjicu i da to Davidu nije smetalo?

– Ploća je juče rakao posle poziva moje ćerkice da pozdravlja Konja Karađorđa i to je mene uvredilo. Opomenula sam ga zbog toga i htela sam malo da se našalim sa njim i da mu pokažem ko je ustvari tu konj i skočila mu na leđa. On jeste u jednom trenutku meni povukao suknjicu ali to sam mu i vidno zamerila, ali me za zadnjicu uhvatio nije. David nema potrebe niti razloga da se ljuti na mene zbog toga niti se naljutio, to je bio očajnički pokušaj Dalile da nas zavadi i da se zamerimo.

Nastavak intervjua u kome je pričala o svome stricu ali i o seksu sa Davidom koji je Mili posmatrao, čitajte uskoro na sajtu happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter