Izvor:
10.04.2017 u 23:18
0

Staje na ludi kamen: UDAJE SE JELENA KRUNIĆ!

Jelena Krunić i Daniel Savić uskoro će stati na ludi kamen, a venčanje će se održati u Švedskoj!

Jelena i Daniel opštinski brak sklopiće daleko od Srbije, najverovatnije u junu mesecu, kako bi Jelena što pre dobila njihove papire, nakon čega će se zvanično preseliti kod Daniela.

Kada završim suđenje što imam sa jednom osobom iz rijalitija, koja je izgubila, ali ta završna reč ili šta već, i da budem takođe svedok najednom suđenju, selim se za Švedsku, završavam papire i “papađenja” Srbijo. Na neki način, naravno, vraćaću se zbog roditelja, zbog oca, ali želimo tamo da nastavimo život – ističe Jelena.

S obzirom na to da će opštinsko venčanje uskoro biti u Švedskoj, na pitanje kada će biti crkveni čin rekla je:

Ajde mi prvo te papire da sredimo, a to zvanično “da”, a ne samo na papiru, to ćete naravno biti obavešteni na vreme i biće ekskluziva kod vas. Ja se tome nadam i tome stremimo – sa osmehom je objasnila Krunićeva.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter