Izvor:
14.04.2017 u 19:23
0

INTERVJU SA DALILOM – PRVI DEO: „Pomirenje sa Mladenom se uvek može desiti!“

Dalila Mujić jedna je od najpopularnijih učesnica rijaliti programa "Parovi". Nedavno je u žiži javnosti bio njen raskid sa Dadom, odnos sa Mladenom, kao i sukobi sa ostalim učesnicima. O svemu tome smo sa njom razgovarali.

1. Kakav je sada tvoj odnos sa Mladenom? Da li će doći do vašeg pomirenja?

-Trenutno ne primjećujem da je u vili uopše, osim kad mi se obrati ili pokuša nekim gestom da me isprovocira. Pomirenje da bi bili u vezi nikada se neće desiti iz 101 razloga, ali pomirenje da budemo u korektnim odnosima uvijek može da se desi.

Postavili smo još jedno pitanje Dalili – zašto se u više navrata mazila sa Mladenom ako je njihov odnos samo prijateljski – dok sa drugim muškarcima koji su joj prijatelji u vili nije tako prisna. Na to pitanje nismo dobili odgovor.

2. Da li si bila ljubomorna kada se on nedavno na žurci smuvao sa devojkom koja je bila gost?

– Da li sam izgledala da sam ljubomorna? Naravno da ne, on ima svoj život i bori se za opstanak u rijalitiju na način za koji on misli da je najbolji a to je muvanje sa svim što je ženskog roda i hoda na dvije noge. Mislim da je ljudima napolju jasno koliko vrijediš ako posle upoznavanja sa osobom koje je trajalo 5 minuta predaš se čarima poljubaca i seksualnog čina, a pritom joj ne znaš ni ime…

3. Svi su primetili da si "procvetala" od kako je Mladen ušao u vilu – kako to komentarišeš?

– Meni tako ne deluje uopšte iz razloga što se ja apsolutno osećam isto. Ljudima je interesantno to što se dešava između nas pa su onda skloni i raznim komentarima, tako da ne zamjeram, svako ima pravo na svoje mišljenje!

Nastavak intervjua očekuje vas uskoro!

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter