Izvor:
21.04.2017 u 17:51
0

ZAVIST ILI NEŠTO DRUGO? Učesnica žestoko ustala protiv ljubavi Aleksandre i Davida! (foto)

Jutro nakon skandalozne večeri protiče sve samo ne mirno. Naime, takmičari u jutarnjem programu najgledanijeg rijaliti programa kometarišu dešavanja od prethodne noći.

Da podsetimo, vest da je Aleksandra Subotić trudna, a da David Dragojević postaje otac, šolirala je celu Srbiju. Da stvar bude još intrigantnija, prvi koji su prisustvovali rezultatima testa trudnoće bile su porodice Subotić i Dragojević.

Međutim, nisu svi poverovali u priču o drugom stanju. Neveri Toma je bila učesnica od koje se to očekivalo, a za koju se smatra da Aleksandru Subotić vidi kao najveću konkurenciju – Dalila Mujić.

Mujićeva tvrdi da je test o potvrdi trudnoće lažiran, te da je ovo još jedna igra produkcije. Nakon ove izjave, takmičarka je naišla na žestoku osudu fanova rijalitija, koji tvrde da joj je najpopularniji ljubavni par u petoj setoni "Parova" trn u oku.

Ostanite uz happytv.rs i saznate sve detalje o aktuelnim dešavanjima u vili.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter