Izvor:
21.04.2017 u 21:12
0

Intervju sa Aleksandrom Subotić – I DEO: „KRIVO MI JE ŠTO MI MAJKA NIJE ČESTITALA NA TRUDOĆI!“

Aleksandra Subotić sinoć je saznala velike vesti – postaće majka! Ona je zatrudnela sa svojim dečkom Davidom, i sinoć je to saznala u prisustvu svog oca Karađorđa i Davidove majke Biljane. Reakcije učesnika bile su podeljene. Samo za happytv.rs Aleksandra je odgovorila na pitanja o trudnoći, ali tome to ju je izneverio u ovom jako važnom trenutku svog života.

1. Kako se osećaš nakon saznanja da ćeš postati majka po drugi put?

– Šokirana sam. I dalje sam u neverici isto kao i David. Znam da bi on bio divan otac, divan muž i da je odgovoran dečko. U strahu sam i razmišljala sam o budućnosti ali dok je on uz mene biću jaka i želim zajedno sa njim da prođem kroz sve ovo.

2.Da li si srećna što je tvoj otac prihvatio vest da postaje deda, šta misliš kako će Ljuba odreagovati?

-Srećna sam zbog oca, ali krivo mi je zato što se moja majka nije javila u program. Mislim da je bila šokirana i nije imala snage za to. I da je ovo za nju kap koja je prelila čašu ali takav je život moraće da se prilagodi.

3. Šta misliš kako će se David snaći u ulozi oca? Možeš li da zamisliš zajedničku budućnost sa njim i vašom porodicom?

-Ja mislim da bi se snašao odlično, da bi razmazio dete, ne bi se odvajao od njega. Pričao mi je noćas da kad bi imao sina voleo bi da bide tako sladak, drčan i da ima plave oči kao ja, a da ako je devojčica da bi igrala fudbal sa njim. I to je meni bilo jako simpatično.

4.Porodice Subotić i Dragojević su se složile na prvu loptu, da li misliš da je to preduslov za srećan i dugovečan brak?

– Složili su se Karađorđe i Biljana, a gde su tu Mungos, Ljuba,naše sestre , Davidov otac? Kakav će to šou biti mislim da je to tek početak. Neponovljiva kombinacija. Bitno je da se slažu ali ne i presudno.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter