Izvor:
21.04.2017 u 22:15
0

Intervju sa Aleksandrom Subotić – II DEO: „DALILINA REAKCIJA ME JE UŽASNO POVREDILA!“

U nastavku pročitajte drugi deo intervjua sa Aleksandrom Subotić.

1.Smatraš li da te Dalila Mujić vidi kao glavnog konkurenta, s obrzirom na zlurade komentare koje je sinoć izjavila povodom novonastale situacije i tvoje trudnoće*

– Bez obzira na našu netrepljivost, njena reakcija juče mi je bila jako ružna i jako me je povredila. Ja i David nismo ni primili u glavu tu informaciju da sam trudna, a ona je počela da pljuje kako je sve to laž., kako nije dete ljubavi, kako je David iskorišćen na neki način a to me je jako povredilo, pošto sam trenutno jako osetljiva. Ali sam zahvalna njenoj majci što se javila i smatram da je to jako lepo od nje.

2.Kako teku pripreme za svadbu? Numerološkinja je odredila datum, jesi li spremna na tako bitan korak?

-To morate da pitate produkciju i produkcijski numero tim. Ja polako počinjem da razmišljam o tome, u glavi mi je samo venčanica. Videćemo još biće velika fešta, i najbitnije mi je prisustvo ljudi koje volim.

3.Da li bih se porodila pred kameramai pričinila zadovoljstvo svim ljudima koji te prate i raduju se svakom tvom uspešnom koraku?

-Iskreno na to pitanje ne znam odgovor. Morala bi da razmišljam i to jako dugo.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter