Izvor:
30.05.2016 u 00:29
0

SESTRA NEVENE HOT EKSKLUZIVNO: Opasno zameram sestri što…

Sestra Nevene Hot, porno glumice koja je napravila haos na samom početku kada se skinula gola u vili, Vesna, došla je u studio Hepi televizije kako bi podržala sestru, ali joj i prenela neke pozdrave i poruke. Ona je samo za naš portal otkrila šta zamera sestri.

Nemam mnogo zamerki, nije učinila ništa što druge devojke nisu. Svi je podržavaju, ima dosta fanova i to je to za sada. Zameram joj šta manje učestvuje u popodnevnim sastancima i sličnim druženjima i takođe što pije više alkohol. Takođe, ona je svađalica, a u rijalitiju se uopšte se ne svađa. To me je mnogo iznenadilo – rekla je ona.

Vesna je otkrila i šta kažu Nevenin dečko, ali i ćerka na njeno učešće.

Dečko je podržava, smetalo mu je njeno ponašanje kada popije, mnogo mu nedostaje Nevena. Njenoj ćerki ne dozvoljavam da gleda "Parove", mnogo joj nedostaje mama, traži da joj šalje pisma, a u svemu podržava svoju majku. Ako bih mogla da nešto uradim, ja bih je uklonila od Marka i to ću joj i večeras reći. On dobija na marketingu preko nje. Ona može da se okrene prema Gasttozzu i Vesni Rivas – otkrila je ona.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter