Izvor:
30.05.2016 u 00:46
0

ZADRHTAO JOJ GLAS KADA JE UGLEDALA SESTRU: Porno glumica priznala šta je radila sa MARKOM!

Nevena Hot je bila veoma srećna kada je ugledala svoju sestru Vesnu u studiju, a šta Vesna zamera Neveni pročitajte OVDE. Ona je objasnila svoj odnos sa Markom pošto joj je sestra rekla da treba da s ekloni Perovića.

Draga vesna, nemam ništa sa Markom. Ja sam sa svim muškarcima u vili bliska, svi me ljube, maze i paze, jedino to što sa Markom delim krevet, pa mi je najbliži od svih. On je mnogo dobar dečko, malo sam ljuta na njega jer smo se juče pokačili, ali otom potom o tome. Nemam ništa sa njim niti sam išta imala. Kaži mom dragom d aga volim najviše na svetu i da se držim onoga što smo pričali. Ušla sma ovde da pravim šou i mislim da sam uspela jer svi pričaju o meni – rekla je Nevena.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter