Izvor:
25.04.2017 u 20:44
0

Davidova majka priznala sve: ULETELA BIH U VILU DA RASTURIM VEZU SA ALEKSANDROM, ALI…

Majka Davida Dragojevića, Biljana Dragojević, gostovala je nedavno u emisiji "Upoznajte Parove" kod voditeljke Jovane Jeremić, pa je tom prilikom iznela svoje mišljenje o veridbi njenog sina i Aleksandre Subotić. David je, kao što je poznato, napravio dete Aleksandri, i tako su ušli u istoriju kao prvi par koji očekuje bebu u programu uživo.

Ne mogu da uletim jednostavno u vilu i da rasturim sve zato što ja to ostavljam Davidu da on to reši, međutim ne sviđa mi se ova situacija sa bebom jer je to sve brzo. David treba da izađe, da se zabavljaju napolju, da malo vide kako to funkcioniše i to je to – istakla je Biljana.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter