Izvor:
30.05.2016 u 13:25
0

NEIZVESNOST DO SAMOG KRAJA: Učesnica sa osmehom na licu ZAUVEK napustila „PAROVE“!

Sinoć je održano još jedno izbacivanje u luksuznoj vili "Parova", a zabavno – humoristički šou zauvek je napustila go go igračica Magdalena Pejčev.

Pored nje, nominovani za izbacivanje bili su Mladen Vuletić koji se našao na prvom mestu tabele sa glasovima publike, zatim Vesna Rivas koja je bila, moglo bi se reći, iznenađenje večeri s obzirom na to da već nedeljama unazad ima najviše negativnih glasova publike.

Treće mesto je zauzeo Nikola, odmah posle njega bio je sportski trener Limeni, a na pretposlednjem mestu našao se Petko. Magdalena je, inače apelovala na glasače da ne glasaju za nju.

Otac mi je u bolnici, želim da idem odavde, da budem pored njega – istakla je ona. Takođe, i pojedini učesnici pozvali su svoje glasače da ne glasaju za go go igračicu kako bi mirno otišla kući. Dodatni razlog Magdalenine želje da izađe iz vile jeste i Đorđe Đenić, njen dečko koji je samo pre sedam dana napustio vilu.

Ostanite uz Hepi televiziju i ne propustite vaš omiljeni rijaliti šou koji se narednih dana zahuktava.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter