Izvor:
26.04.2017 u 20:49
0

E SAD SI STVARNO PRETERALA! Ako je i postojala nada, posle ovoga Dalili otac nikada neće oprostiti! (FOTO 18+)

Dalila Mujić je izgleda zaboravila da se nalazi u najpopularnijem rijaliti šou "Parovi"!

Iako se već skidala u kupaći kostim, to joj niko nije zamerio pošto nije bila jedina devojka koja se sunčala. Isto su se skinule i Aleksandra Subotić, Anamarija Džambasov, Miljana Kulić…

No, Mujićeva je ovaj put prešla granicu jer je kupaće gaće zamenila – običnim tangama!

Ona je igrala ispred nosa Srboljubu Subotiću koji je sedeo sa Gambinom i Mičom u dvorištu, pa je mešala zadnjicom sa podignutim rukama.

Dalila je inače govorila kako je njen otac veoma strog i konzervativan, kao i da joj nije oprostio što je javno sa Mladenom razmenjivala nežnosti, ali i što je dozvolila da je maltretira.

Neko od devojaka ju je kritikovao što je starijem čoveku (Srboljubu) mešala ispred nosa i to u tangama, a kada je otac bude video, saznaćemo kako je reagovao.

Mada, pretpostavljamo da mu se ovo neće svideti…

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter