Izvor:
26.04.2017 u 21:30
0

ZERINA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Dosta mi je Dalile Mujić, shvatila sam koje su njene namere!

Zerina Hećo pričala je za happytv.rs šta misli o Dalili Mujić i Slađani Petrušić, ali i ko je, po njenom mišljenju, najzgodniji muškarac u "Parovima".

Najzgodniji muškarac u kući po mom mišljenju je Nikola Lakić, pritom je i najkvalitetniji. Što se tiče Dalile Mujić, smatram da je to deo njene taktike, uloga žrtve koju igra po meni je jako loša, a ona je igra zarad pobede. Ne sviđa mi se ta taktika da namenski pravi situacije i svađe da bi došla do glasača. Mogla je to puno bolje da odradi s obzirom da joj ovo nije prvo učešće u rijalitiju. Pored toga smatram da je toliko psihički opterećena pobedom da je spremna na sve da bi pobedila. Ima tu i psihičkih problema što je i logično s obzirom na to da je u poslednjih godinu dana kako je izjavila provela u rijaliti šou prelazeći iz jednog u drugi – istakla je ona.

Što se tiče Slađe Petrušić, Zerina je bila jasna.

Ona je zasićena učestvovanjem u rijalitiju tako da je njeno ponašanje po meni razlog tome. Ona je u privatnom životu osoba s kojom bih mogla čak i da se družim, ali ovde se zatvorila što se tiče prisnijih odnosa sa učesnicima, što je i pametno.

Zerina je takođe dodala da uopšte ne razmišlja o pobedi u "Parovima".

– Ne razmišljam o konkurenciji niti sam opterećena pobedom kao većina. Pobednik ovog rijalitija i te kako je na dobitku u svakom smislu, ali ne želim da igram prljavo jer iz ove vile ćemo da izađemo kad-tad, a šta nas čeka, videćemo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter