Izvor:
30.05.2016 u 15:29
0

VELIKI OBRT U „PAROVIMA“: Njega niste očekivali u ulozi voditelja! (FOTO)

Ružica Veljković vodila je kućni savet sve dok se nije zagrcnula, pa je njeno mesto preuzeo, verovali ili ne Zmaj od Šipova! Čim je Veljkovićeva skočila sa stolice kako bi popila vodu, Grahovac je bez imalo dvoumljenja uzeo komunikaciju sa stola koju je Ružica prethodno skinula i stavio je na uho.

Da li se čujemo? Ja sam vaš novi voditelj, dok se Ružica ne vrati – rekao je Zmaj, a "Parovi" su počeli da aplaudiraju.On je komunicirao sa režijom preko slušalica, a svima je bilo smešno što se toliko uneo u ulogu, d aje zaista bio dobar u tome.

Da li će produkcija češće postavljati Zmaja da vodi kućni savet ili se samo sada snašao, ne znamo, ali moramo priznati da bi Zmaj bio veoma zanimljiv kao voditelj.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter