Izvor:
30.05.2016 u 16:03
0

VESNA JECALA U EMISIJI: Gotovo je, odustajem od…

Vesna Rivas pričala je Avi Karabatić i majstoru Kurbli kako više ne može da izdrži u vili zbog Zmajevog i Gasttozzovog ponašanja, koji je često provociraju i nerviraju.

Šta da vam kažem, Kurbla. Ja nemam dvadeset godina pa da se nosim s time kao Gasttozz. On je jedan klinja neiživljeni, imao je tu jednu devojku u životu, stariju koja je u stvari stub njihove veze. Za Zmaja i ne znam šta d akažem, napada me kad god može. Govori mi da sam fukara, gatara, umesto da se tolerišemo i poštujemo kao najstariji ovde, on mene napada jer vidi konkurenciju u meni – izjavila je Vesna, a na kraju se i zaplakala kada se jedna gospođa uključila u program.

Ne mogu više, gospođo, ne mogu. Sve čujem nešto negativno, tužno. Strašno. Odustajem od prijateljstva sa njima – rekla je ona.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter