Izvor:
30.05.2016 u 19:17
0

TUŽNE VESTI PRED FINALE: Bumbar se RASPLAKAO, jedva ga smirili!

Dejana Vuletića Bumbara sačekala je loša vest čim je ustao iz kreveta!

Naime, Bumbar, Gasttozz i Anđela su pričali u dvorištu vile o svojim porodicama i životu van rijalitija, pa je Bumbar rekao kako mu mnogo nedostaju ćerke. Njega je ćerka Marija pozvala juče tokom nedeljnog ručka kada ga je pozdravila i poručila mu da su žene u vili ljubomorne što se on druži sa mladim devojkama.

Međutim, Nenad je rekao Bumbaru kako se njegova žena naljutila na njega što je on manje aktivan.

Prenela mi je juče Helga da ti je žena ljuta što si neaktivan. Aktiviraj se malo, makar i sa ovim mladim curama – rekao je Gasttozz, a Bumbar se zabrinuo zbog toga.

Kad se družim, ne valja, sad kad se opet ne družim, ni to ne valja. Pa šta ovde valja? – rekao je Bumbar, uspaničen što je od Gasttozza čuo da mu se žena naljutila.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter