Izvor:
28.04.2017 u 15:34
0

DA LI ĆE NJIHOVA VEZA OPSTATI POSLE OVOGA? Dejan je šaputao majci šta namerava sa Dalilom, ali Mujićeva ih je čula i POLUDELA!

Sinoć je u vili "Parova" održan roditeljski sastanak.

Jedna od prisutnih bila je Dejanova i Davidova majka – Biljana Dragojević.

Biljani nije baš nabolje "legla" nova snajka Dalila Mujić.

– Na Aleksandru smo se privikli za mesec dana, ne znam kako će biti sa Dalilom. Nisam najzadovoljnija Dajanovim ponašanjem ovde. Nije on ušao u rijaliti kako bi našao ženu, ne znam zašto se odmah zalepio za Dalilu – rekla je Biljana.

Dejan na ovo nije blagonaklono reagovao pa joj je poručio da se ne meša u njegov izbor jer on za najbolje šta je i kako je.

Ipak, pred kraj večeri Dejan je došao kod majke i šaputao joj kakve su mu namere sa Dalilom.

– Ja znam šta mi je činiti. Ništa nemojte da se brinete. Ti znaš šta sam obećao pred ulazak – rekao je mlađani Dragojević.

Ovo nije promaklo Dalili jer je posle ovoga napala Dajena zašto se tako ponaša uživo u programu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter