Izvor:
28.04.2017 u 21:42
0

OTAC BRANKE OKUKE JOŠ ŽEŠĆI NEGO SINOĆ: Hteo sam da udarim Branku gde je najviše boli! (foto)

Otac aktelne učesnice "Parova" Mladen Okuka sinoć je izazvao veliku pometnju u najpopularnijem rijaliti programu u regionu.

Već je poznato da se otac Branke Okuke ne slaže sa njenom vezom sa Mladenom Vuletiće, te ne bira način da je urazumi. To je pokušao siinoć na "Roditeljskom sastanku" u "Parovima".

Samo zanaš portal Mladen Okuka prokomentarisao je dešvanja u vili od sinoć:

– Da li se kajete zbog svih reči koje ste sinoć izgovorili o mutranom skrivenom liku iz "Parova" – Skrivenoj?

– Ne kajem se ni zbog jedne riječi, da opet uđem sve bih isto izgovorio. Taj "mutirani lik" već 4 mjeseca provosira Branku na najgori mogući način i provocira je vezano za oca, jer zna da je na mene slaba i da imamo veoma prisan odnos. Priča za mene i Skrivenu je jedna notorna laž, potpuno izmišljena priča. To šta Skrivena priča Branki je potpuni bezobrazluk, i udaran je na najbolnija sjećanja iz njenog djetinjsta. Skrivena govori da sam ja ratni profiter, a ne zna da sam 18 mjeseci bio na štakama da sam se jedva oporavio, zamjeram joj mnogo. Što se profitiranja tiče to je tekteška glupost, Skrivena ne zna da je kvadrat u Sarajevu triput veći nego u Višegradu i da sam morao da uzmem ogromni kredit i krenem ispočetka. Ne, ne kajem se, sa klošarima se ne može razgovarati na drugi način.

Kako komentarišete to što je Branka preplakala celu noć, jer joj je morala da bira između porodice i Mladena Vuletića?

– Ja dobro poznajem moju ćerku, mi se kapiramo kada se pogledamo. Mnogo me nervira priča da ja nemam povjerenja u moju ćerku, naprotiv imam ogromno povjerenje, ali zašto bih dozvolio i podržavao odnos u kom znam da bi Branka imala mnogo problema. Ja razumijem da je to zatvoren prostor i da se ljubavi dešavaju, ali ja spolja vidim stvari koje ona ne vidi. Imao sam prilike da čujem razgovor Mladena i Slađe, a potom Mladena i Milija kako im govori da je sa Brankom zbog poena.Ja sam pokušao da Branki otorim oči i udario sam tamo gdje je najviše boli. Znao sam da će se tako urazumiti.

Mladen je izjavio da je u inat Vama ljubio i grlio Branku nakon emisije od sinoć. Šta imate da kažete o njegovom postupku?

– Mladen me ne ineteresuje. Sve što on kaže, sve njegove izjave i komentari me apsolutno ne zanimaju. Želim sve najbolje njegovoj porodici, ali daleko mu lijepa kuća.

Happytv.rs
Foto; Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter