Izvor:
03.05.2017 u 07:23
0

DEFINITIVAN KRAJ LJUBAVI: Javio se Mate, ovo su poslednje reči koje je uputio Zerini i nisu NIMALO DOBRE!

Zerina je večeras bila van sebe nakon saznanja da joj je majka "na tabletama" zbog njenog ponašanja, pa je produkcija uključila Matea iz Zagreba koji joj je neke stvari objasnio.

– Zašto mi ne kažeš kakva je situacija između nas? Zašto podržavaš Dalilu? – pitala je ona.

– Dete moje, jesi ti debilko? Slušaj, Dalila je nakorektnija, prvenstveno Mili, pa onda Dalila. Kraj priče. Nisam rekao da je njenoj majci loše nego da ne radi neke stvari da bi joj bilo loše. Zerina, sve je okej, Nikola je super dečko. On je gej, to je dobro.

– Pogrešila sam jer sam se ljubila sa Nikolom.

– Ušla si i rekla da si solo, da nemaš dečka. Dalila ti je drug, pusti je na miru. Što bih se javio, životinjo, da te ne podržavam? Izdrži, što si ušla ako ti je loše? Plačeš kao malo dete, svesno si ušla tamo. Tebi je problem što ja kažem da je Dalila okej. Slušaj, pošto se inatiš, više se nikada ja tebi neću javiti, radi šta hoćeš, igraj igru.

Kako će se završiti ova priča, saznaćemo narednih dana.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter