Izvor:
31.05.2016 u 18:50
0

DRAMA U VILI: Učesnici žestoko ZARATILI, iznenadićete se zbog ČEGA!

U vili "Parova" došlo je do male uzbune zbog, verovali ili ne, tunjevine!

Naime, poznato je da svaki učesnik šteka hranu u garderoberu ili ostavi, pa je tako i Armina Smajlović sakrila svoju tunjevinu. Međutim, verovatno je nije dobro sakrila s obzirom na to da je Brendon pronašao odmah.

Radonić je nedavno izjavio kako je stalno gladan jer ima veliki želudac, a pazi na ishranu jer je sportista, tako da se veoma obradovao kada je našao tunjevinu. Dok se radovao, Armina je divljala po vili i grdila ga što uzima njegovu hranu.

Izvini, stvarno nisam znao da je tvoja. Svakako sam ti pojeo samo pola – rekao je on, a Armina je vikala da hoće novu tunjevinu. Svi su počeli da viču u glas, a Ružica je rekla d aće produkcija saopštiti da li će nešto uraditi po tom pitanju.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter