Izvor:
05.05.2017 u 20:58
0

VESNA ODLUČILA DA PROGOVORI O GOSPODINU KOJI TVRDI DA JE OTAC NJENOG DETETA: On je divan čovek sa kojim sam…

Vesna Rivas je odgovarala na naša pitanja, posle burne noći koja je iza nas.

Ko je izvesni gospodin Ljuti koji se juče javio u program? Odakle vi njega poznajte? Na osnovu čega on tvrdi da je pravi Petrov otac?

– Izvesni gospodin koji je se javio uopšte nije ljuti niti iko koga poznajem. Izmišljena priča, izmišljeni čovek. Ljuti je čovek koga znam dugi niz godina ali ga i nisam videla desetak godina, jer sam čuo da se vratio u Makedoniju a sada je u Nemačkoj. Čovek je Albanac, neko sa kim se družilo celo moje društvo, znao ga je i moj bivši muž, jer nam je on devedesetih završavao kupovinu deviza a susretali smo se i po splavovima. To što sam mu se sviđala i kao žena i kao žena veliki radnik i borac iznudilo je ljubomoru kod riba koje su se kretale oko njega i koje su se zabavljale oko njega. Ja nisma mogla da zabranim da se dopadam i da se u mene zaljubljuje dosta jakih momaka sa asfalta.Mislim da se on poveravao nekome da muje žao što sam udata. U to vreme je kranuo da se zabavlja sa Vanesom a ja sam primetila da me zančajno gleda. Ta šuškanja i priče su stigle i do mog Dragana. Jednom smo bili na splavu sa prijateljima, kad stiže Ljuti sa svojim saradnciima i seda pored našeg stola. Tada je moj Dragan narućio bocu viskija i rekao Ljutom: Dušmani, hoće da nas posvađaju, pričaju da hoćeš da mi uzmeš ženu?

Ljuti je odgovorio: Lažu skotovi i neće nas posvađati" Posle toga smo se još čvršće družili. O njemu mislim sve najbolje, on mi je bio prijatelj,ali nikada nešto više…

Odakle Ljuba i Aleksandra znaju za Ljutog?

Te priče da imam nešto sa Ljutim su krenula da se šire i po estradi. Naročito krug prijateljica oko Vanese Šokšić. A ja i Vansesa nikada nismo pričale na tu temu. Verovatno je ta priča i stigla tako do Aleksandre i Ljube.

Izjavili ste da ćete tužiti Rakca, zbog čega?

– Da tužba se već piše, a možda je već i podneta. Raksa tužim ja, moj sin a i njegov otac se pridružuje. Verujem da će se pridružiti i ostali akteri priče o mojoj prevari muža, lažna priča o švaleru i lažni drugi otac. Eto zbog toga ga tužim. U moj krevet nije uskakao niko sem mog muža a Rakcu nedam ni da mi uskoči niti da mi rasprema posteljinu.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter