Izvor:
31.05.2016 u 19:12
0

SIN JE SAČEKAO NA VRATIMA: Vesna Rivas NAPUSTILA vilu!

Vesna Rivas napustila je luksuznu vilu "Parova" na nekoliko sati kako bi posetila grob svoje majke i skinula crninu s obzirom na to da je danas četrdeset dana od njene smrti.

Njoj je produkcija Hepi televizije omogućila izlazak u spoljni svet, a Rivasova se nije dugo zadržala osim što je obeležila pomen majci. Ona je, po povratku u vilu, pričala "Parovima" kako je napolju, kao i šta su joj sin i bivši suprug rekli.

Petar me sačekao ispred, pa smo se odmah uputili. Ulice su puste jer je napolju plus beskonačno. Ne znam kad će kraj jer nisam imala vremena da se time bavim, imala sam preča posla. Posetila sam mamin grob, danas ću da skinem crninu i od sada ću biti sa vama uz muziku i pesmu. Moja majka je sve rešavala pesmom i znam da bi ona volela da se vratim normalnom životu – istakla je Rivasova.

Ona je dodala da su joj bivši muž i sin Petar rekli kako nema pravog prijatelja u vili i da treba da obrati pažnju na to.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter