Izvor:
31.05.2016 u 20:00
0

DALILA PREKINULA EMISIJU: Stiglo važno SAOPŠTENJE za „Parove“!

Dalila Moreno koja je danas vodila kućni savet prekinula je ukratko razgovor učesnika "Parova" da bi saopštila šta je produkcija odlučila. Svi su pomislili da se radi o finalnoj večeri, međutim u pitanju je Nikola Strahinjić.

Nikola, stiglo je važno saopštenje u vilu, a tiče se tebe. Kažnjen si sa samo 100 evra, a ti znaš zbog čega – prenela je Mujićeva. On je želeo da kaže nešto povodom toga, međutim Dalila mu nije dala reč jer se neko uključio u emisiju.

Ne znamo tačno o čemu se radi, ali s obzirom na to da je novčana kazna u pitanju, verovatno je Nikola pričao u toku emisije ili je ustao od stola.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter