Izvor:
31.05.2016 u 20:35
0

RUŽICA UPOZORILA MILJANU: Mišel Gvozdenović nije uopšte…

Ružica Veljković pozdravila je svoju drugaricu Miljanu Kulić sa kojim je bila veoma bliska dok je Kulićeva boravila u luksuznoj vili "Parova", pa je tom prilikom ispričala kakav je bio susret sa pevačem Mišelom Gvozdenovićem koji je nedavno gostovao u emisiji "Poželi pesmu".

Poznato je da je Miljana zaljubljena u Gvozdenovića, pa je Ružica želela da joj ispriča kakav je on, pošto pretpostavlja da je njoj teško jer nije bila tu da ga vidi.

Miljana, nemoj da žališ što nisi bila sa nama u vili kada je Mišel dolazio. On je debeo, proćelav, uopšte mi se ne dopada. Dečko dobro peva i to je to, ali sigurno ti se ne bi dopao. Pritom, on je uobražen i nedruštven. Puno te ljubim i volim – poručila je Veljkovićeva.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter