Izvor:
03.06.2016 u 20:31
0

„SVE NAS JE MANJE“: Burazengije se obratile Gasttozzu!

Tokom popodnevne emisije uključila se Natalija, Gasttozzov fan, ali ne i Zoričin. Ona je prenela poruku u vidu pisma od svih administratora Nenadovih stranica.

Ne možemo da verujemo onome što vidimo, Zorica je manipulator, a ti joj veruješ kao malo dete. Mi te podržavamo, ali samo kada si svoj kao kada si bio u prvom rijalitiju. Ti majku imaš, druga ti ne treba. Ljuti smo na tebe što si izgubio sebe, mi podržavamo ljubav, ali neka ona voli tebe kao ti nju. Ti ne vidiš ono što mi vidimo, otvori oči ona manipuliše– rekla je Natalija.

Potom su učesnici komentarisali odnos fanova prema njihovim odlukama i kako nekada znaju da preteraju u obožavanju i mešanju u živote učesnika.

Gasttozz je rekao da će on sa Zoricom biti i dalje, a da oni to mogu da podržavaju ili ne.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter