Izvor:
20.05.2017 u 02:25
0

DRUGI DEO INTERVJUA SA MILJANOM: Dopisujem se sa Veljkom Ražnatovićem, on je…

Pored Mladena, pričalo se i da ti se dopada David ali i momak iz obezbeđenja. Šta je od toga istina?

– Davida ne prepoznajem poslednjih nedelju dana. Momak koga sam hvalila rekavši mu mnogo pohvala, momak za koga sam bila tu u pola noći, pola dana… Pao je u mojim očima mnogo, kada me je zbog Aleksandrine loše glume pljunuo, kernuo na mene i nazivao prostitutkom. Razočarao me je mnogo. Pričala sam da mi se dopadaju njegove karakterne osobine, da je idealan muškarac za brak, zaljubljen je, ide glavom kroz zid i slepo veruje lažima, glumi njegove izabranice Aleksandre.

Branila si Dalilu kada su je svi osudili da je kriva za Aleksandrinu nesreću. Kakvo je sada tvoje mišljenje o celoj situaciji?

– Nikoga nisam branila, nisam ja ničiji advokat ovde, jer ni mene niko ne brani, sama sam protiv svih, ali me zabolela nepravda i lavež pojedinaca. Žao mi je, nema potrebe da se traži krivac, potresla sam se kada sam čula. Jednostavno tako je Bog hteo, tako je bilo suđeno. Svaka druga žena u Srbiji je prošla kroz to i moja mama. Život ide dalje, mladi su, biće dece. Kada se to dogodilo, prišla sam da ih zagrlim, utešim, Aleksandra me je isterala kao poslednje govno. Kada sam čula da je trudna, oprostila sam joj sve što su mi radile i govorile ona i njena majka. Bila uvek tu za nju šta god joj je trebalo i ona mi tako vraća. Ne konstatujem je više, jer je jako bezobrazno jedno derište koje je čak i nemio događaj iskoristila da me napada. Van svake pameti.

David te je optužio da stalno provociraš njega i Aleksandru pevajući im pesmu „Bebo moja“. Prokomentariši.

– Da, jeste, optužio me je. Pevala sam u sredu kada je bio gost Nemanja Nikolić. Da Nemanja nije došao, ne bih se ni setila te pesme. Uvek kada dođe naručujem tu pesmu. Izašla sam u dvorište, pevala njegove pesme, ne videvši njih na mostu iza mene. Tada me je čif opomenuo a ne pevam tu pesmu, jer su oni iza mene. Kada sam se okrenula i videla ih počela sam da plačem, izvinjavala im se, a oni su me vređali. Mogu otići na parograf u svakom trenutku i dokazati da to nije bilo namerno. Kažem Bog mi je svedok, jer to nisu male stvari, ako sam se svetila njima na taj način, neka se to isto meni dogodi. Pre toga su i ukućani tražili tu pesmu i „Drugarice“, klavijaturista nije znao i opet se samo ja optužujem.

Da li je istina da si bila kod Cece na slavi i da se dopisuješ sa Veljkom Ražnatovićem?

– Dopisujemo se. Veljko je ekstra lik.

Prvi deo intervjua sa Miljanom Kulić možete pročitati OVDE.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter