Izvor:
20.05.2017 u 15:08
0

PRVA DISKVALIFIKACIJA U „PAROVIMA“: Evo šta je Zorana uradila pre nego što je IZBAČENA iz vile!

Sinoć je produkcija Happy televizije diskvalifikovala učesnicu Zoranu Đokić iz daljeg takmičenja u rijaliti šou "Parovi" jer se pre ulaska u vilu podrugljivo ponašala prema srpskim nacionalnim obelezjima, tačnije srpskoj zastavi.

Naime, produkcija je došla u posed snimka, te je odlučeno je da ovoj učesnici više nema mesta u ovom rijalitiju.

O njoj su pričali i ranoranioci koji su ispijali jutarnju kafu sa Đošom, te je Aleksandra Subotić rekla kako je Zorana bila dobra prema njoj, ali da joj nije trebala sinoćna svađa sa bivšim dečkom Lazarom.

Svašta je tu rečeno, ona je prvo govorila jedno, pa drugo. Nekako, gledaoci su govorili da ona ne priča istinu – rekla je ona.

Podsetimo, u emisiji "Upoznajte Parove" gostovao je Lazar, Zoranin bivši dečko koji je tvrdio da se ona bavila prostitucijom, ali je ona to negirala. Njih dvoje su se verbalno obračunavali, a on je čak otkrio da je ona abortirala.

Happtv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter