Izvor:
22.05.2017 u 21:44
0

TIHOMIR ZAPUŠIO ANAMARIJI USTA: Evo oko čega se verenici nikako ne slažu! (foto)

Trenutno u velelepnoj vili "Parova" je haotično stanje.

Naime, učesnici već neko vreme vode raspravu na temu muško-ženskih odnos, odnosno koliko je finansijska moć bitna za opstanak emotivne veze.

Iako je njegova verenica Anamarija Džambazov javno priznala da je sponzoruša ali da je trenutnoj vezi srećna, Tihomir je imao nešto drugačiji stav:

– Mislim da danas pare jesu nužne, ali nisu najbitnije. Upoznao sam mnogo ljudi koji imaju gomilu para, ali nisu srećni i nisam do sada sreo čoveka koji je bio ispunjen na svakom polju, uvek nešto fali. Ne bih mogao da budem sa devojkom koja nije lepa, ili koja je glupa, o čemu ja sa njom da razgovaram. Imao sam prilike da budem sa devojkama koje su sponzoruše, ali meni je to smešno. Opšte je poznato da najveća snaga univerzuma nije novac, već ljubav – rekao je bivši fudbaler.

Da saznate sve vesti iz "Parova", ostanite uz happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter