Izvor:
23.05.2017 u 23:07
0

NAKON ŠTO SU SE STRASTI SMIRILE: Branka progovorila o Mladenu, njihovom seksu u ostavi i ocu koji joj je…

Bila si u dobrim odnosim sa Mladenom, ali onda je između vas izbio veliki sukob. Šta je bila kap koja je prelila čašu

– Tačno je da smo bili u dobrim odnosima, mislila sam da mi je prijatelj, pogrešila sam. On je osoba koja vređa mog oca, tim svojim postupcima je završio svaki mogući kontakt sa mnom i izgubio me kao prijatelja.

Zbog čega ne želiš da izađeš na poligraf, kada bi to bio jedini način da demantuješ sve što Mladen tvrdi?

Poligraf u rijalitiju je jako diskutabilan. Moja privatnost je samo moja i sve što mogu zaštititi, to ću i uraditi i neću iznositi javno. Sinoć je istina potisnuta lažima, sve mi je bilo jasno nakon drugog pitanja. Nikom se neću pravdati, čista sam pred sobom i to mi je najbitnije.

Zbog čega ne priznaješ da ste imali seks i da ste to krili od tvog oca, kada je poligraf jasno pokazao da je to istina?

Seksa nije bilo, ne bih to u životu dozvolila da imam seksualne odnose u rijalitiju. To je laž, Mladen je pokazao svoje lice i koliko je povređen i cela ova situacija mi je pod velikim znakom pitanja.

Da li si se čula sa ocem i kako on gleda na novonastalu situaciju? Da li je ljut na tebe?

Nisam se čula sa ocem, on nema razloga da bude ljut, on je moja najveća podrška. Moj otac je bio sve u pravu za Mladena, stalno mi je govorio da mi nije iskren prijatelj i da ga se klonim, nisam ga poslušala i sama sam lupila glavom o zid. Još jedna životna lekcija, idem dalje.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter