Izvor:
24.05.2017 u 00:52
0

LAKIĆEVA SESTRA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Nakon njenih reči, Zerina u suzama napustila emisiju!

Neda Lakić, sestra Nikole Lakića, večeras je gošća kod voditeljke Jovane Jeremić, a već na samom početku emisije poručila je bratu da treba da uspori oko veridbe sa Zeirnom Hećo.

– Što se tiče Zerine, imamo finu priču. Kada se budem odlučio za taj korak, reći ću svima, biće svi obavešteni – rekao je on.

– Malo se ružno osećam i to je to. Ne osećam se prijatno, ružno je kad nekog tako iskomentarišeš – dodala je Zerina koja je na kratko otišla iz emisije.

– Nemoj da se nerviraš, doživeo si ovo na pogrešan način. Prenosim ti stvari koje bi ti prenela mama preko telefona. To nisi ti da praviš veridbu tu. Nikola to voli kući, porodično, da ona dođe kod nas… – pričala je Neda.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter