Izvor:
24.05.2017 u 01:57
0

ATINA UDARILA NA ALEKSANDRU: Niti si obrazovana niti zgodna, jedino možeš da sečeš luk!

Kristina Marković alijas Atina Ferari večeras je bez dlake na jeziku komentarisala Aleksandru Subotić koja joj se izgleda uopšte ne dopada!

Naime, Subotićeva je izjavila kako ne želi da seče luk za giros u Novom Sadu, nego da bude manekenka, model, pa čak i voditeljka.

– Za voditeljku moraš da budeš elokventan i obrazovan, a za manekenku jako mršav, a ti nisi ništa od toga, pa čisto sumnjam da ćeš uspeti u te dve oblasti. Prema tome, sečenje luka joj ne gine. Ja bih mog momka ispoštovala i da kopa kanale, sve zbog ljubavi. A vi ste mi smešni – rekla je ona.

Ti nisi vredna mog pomena, ti si seljanka iz Vinče, a ne sa Zvezdare. A Kaluđerica nije selo – vikala je Subotićeva.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter