Izvor:
24.05.2017 u 02:19
0

BRANKA OTVORILA DUŠU: Evo šta se zapravo desilo sa Markom Perovićem u hotelu!

Poligraf je pokazao da je laž da je Mladen zaljubljen u tebe. Da li te je to povredilo?

Nije me ništa povredilo jer mi on ništa ne znači. On je bio moja podrška, da mi prođe vreme, ovde sam pet meseci i taj odnos sa njim mi je pomogao da mi vreme brže proleti i da dočekam što pre da izađem iz vile.

Na poligrafu je laž bilo i pitanje da Mladen nije znao za tvoj seks sa Markom Perovićem. Šta je prava istina?

Ovo je još jedna notorna laž. Marko i ja ništa nismo imali, pogotovo ne seksualne odnose. Poligraf reaguje na najmanju reakciju, opet mi nije jasno da je to prepoznao kao potvrdu da smo imali seks. Šta je tu je, mene ovo ništa nije poremetilo jer neistina ne može da boli.

Kakav će u budućnosti biti tvoj odnos sa Mladenom? Ima li šanse za vaše pomirenje?

Nema ni najmanje šanse za pomirenje, on za mene više ne postoji. Još jedna greška u nizu, lekcija koju ću pamtiti i iskreno se nadam da neću to u životu ponoviti.

Pratite nas na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter