Izvor:
24.05.2017 u 07:20
0

OLGICINA PRIČA RASTUŽILA JE SVE : Ugljenisan leš njenog brata pronašla je devojčica u dvorištu advokata i podelila na društvenim mrežama!

Olgicin jedini brat, Paja, iz Krčedina, pronađen je, ugljenisam u dvorištu jedne kuće, a sudska medicina rekla je da se on – samozapalio.

– Na početku sam mislila da je on otišao negde i da će se vratiti, nisam mogla ni da pomislim da je digao ruku na sebe.

Leš je pronašla devojčica u dvorištu zgrade njegovog advokata sa kojim je bio u sukobu. Slikala je i podelila na društvenim mrežama. Insperktor je tvrdio da se zapalio taj isti dan kada su ga našli. Ali kako je moguće da niko nije video plamen i dim ako se on samozapalio.

Njegov telefon i cipele nisu pronađeni, samo kačket koji je bio netaknut pored leša, mislim da mu je falila leva ruka. Advokat je odbio da ide na poligraf. Rekao je da je to njegovo pravo.

Advokat koji je zastupao Olgicinog brata prešao je da brani njegovog protivnika.

-Stigla je presuda da treba da se plati 15 000 eura za kuću. Tako je govorio taj isti advokat a kada smo proverili u sudu pisalo je oko 8 000 eura.

happytv.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter