Izvor:
24.05.2017 u 07:31
0

BILO JE MNOGO PROPUSTA: Olgica tvrdi da se njen brat nije SAMOZAPALIO, na slici nema tragova gareži! (UZNEMIRUJUĆE FOTO)

Olgicin jedini brat, Paja, iz Krčedina, pronađen je, ugljenisam u dvorištu jedne kuće, a sudska medicina rekla je da se on – samozapalio.

Povod celog ovog događaja je bila komšijska tuča.

– Komšija ga je opsovao, on ga je udario u predelu nosa i moj brat je rekao da je to bilo sve. On je hteo da bude pravedean i ta pravda mu se obila u glavu.

Advokat koji je branio njenog brata prešao je na suprotnu stranu. Olgica je sumnjala na advokata sve vreme.

Kada sam došla u policijsku stanicu da prijavim nestanak moga brata, objasnila sam da je imao sukob sa advokatom i rekla sam da li može na to da se fokusira, on je rekao ne morate vi meni da govorite šta da radim, ja vrlo dobro znam svoj posao. Posle 24 sata, da su otišli odma tamo gde sam rekla, oni bi ga našli.

Moj brat je imao pukotinu na lobanji koja nije mogla da nastane od visoke teperature, jer tvrde da se zapalio. Takva vrsta pukotine može nastati samo udarcem u neki tvrdi predmet. U svim nalazima koje smo mi dobili ta pukotina je zanemarena.

Ona tvrdi da se njen brat nije zapalio na tom mestu, da je tu samo dopaljivan. Da je pre toga postojalo nešto više, što je neko pokušao da sakrije. Ona smatra da je njen brat naknadno donet na to mesto. Na slikama koje je Olgica donela, gde je zapaljeni leš, kako ona tvrdi u okolini nema tragova gareži, samo ugljenisani leš.

happytv.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter