Izvor:
24.05.2017 u 06:10
0

TVRDI DA JE NJEN BRAT BIO ŽRTVA ADVOKATSKE PREVARE: Plašili smo se za svoju bezbednost, nismo jedini koji su na takav način ostali bez imovine!

Olgica Selena večeras je u vili "Parova" ispričala svoju potresnu ispovest.

Ona je izgubila brata, za koga policija tvrdi da se zamozapalio, međutim ima dosta dokaza koji priču vode u totalno drugom pravcu. Ugljenisan leš njenog brata Paje, pronađen je u dvorištu advokata sa kojim se bio u sukobu.

Njenom bratu rečeno je da se sa porodicom mora iseliti iz porodične kuće, zbog duga koji ima prema je imao prema tom istom advokatu.

Olgica tvrdi da je nemoguće da se njen brat zapalio na javnom mestu, u dvorištu zgrade a da to niko iz okoline nije primetio. Olgica je našla više propusta u slučaju ali na koja god vrata da je zakucala nije dobila odgovor, čak je kako kaže počela da se boji za svoju bezbednost.

Mene su posavetovali da prijavim da se bojim za svoju bezbednost. Mi smo tih meseci živeli u jako velikom strahu, plašeći se da nama neko ne naudi, jer su oni bili obavešteni o svemu, gde god smo otišli, bilo kakvu pomoć tražili. Plašili smo se ljudi koji su imali veze sa tim advokatom. Mi nismo jednini koji su na takav način ostali bez svoje imovine.

Advokat je dao rok porodici njenog pokojnog brata da se isele iz kuće do juna. Oni treba da isplate advokatu 8000 evra.

happytv.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter