Izvor:
24.05.2017 u 15:21
0

JEZIVA PRIČA IZ PROŠLOSTI DALILE MUJIĆ: Posle ovoga što joj se desilo, više nikada nije bila ista!

Dalila Mujić svojim pričama o bivšim ljubavima uvek je privlačila pažnju svih i iznova smo saznavali šokantne detalje.

Ali ovoga puta, ona je ispričala priču o svojoj porodici koja je zabezeknula mnoge.

Dalila je ispričala jezivi događaj koji joj se desio nakon smrti njene nane. Kada su bili na sahrani, njena rođaka joj je rekla da ponesu malo zemlje sa humke sa sobom i to su i uradile.

Te večeri, dok je spavala Dalila je čula jezivi glas kako doziva njeno ime. Kada se probudila, ugledala je nešto šokantno i prestrašno – svoju nanu kako sedi na fotelji i govori joj kako treba da vrati tu zemlju na njen grob.

Sledeće jutro Dalila je bila prestrašena i sve je ispričala stricu – koji se odmah izdrao na nju zašto su to uopšte i uradili. Ona i rođaka su odmah vratile zemlju odakle su je i uzele i sve se dobro završilo.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter